Welkom bij Aannemersbedrijf De Stip
Even voorstellen.. Welkom op onze website! Hier vind u alles over onze diensten, bekwaamheden en onze projecten. Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Sta ons dan toe u een en ander over ons bedrijf te vertellen.
Klanten & Opdrachten Bij Aannemersbedrijf De Stip bent u wat betreft de bouwtechnische zaken aan het goede adres. Het maakt bij ons niet uit hoe groot of klein het werk is, wij doen het allemaal, denk hierbij aan aanbouw, verbouw, maar ook de nieuwbouw van een woning. Ook voor renovatiewerkzaamheden hebben wij de benodigde kennis en vakbekwaamheid voor in huis.
Personeel & Vaardigheden Er zijn bij ons uiterst vakkundige uitvoerders in dienst, welke we aanvullen met betrouwbare en bekwame ZZP’ers en uitzendkrachten. Onze uitvoerders hebben allen hun VCA-VOL en BHV. Op deze manier kunnen wij meerdere opdrachten tegelijk laten lopen en tegelijkertijd toch kleinschalig blijven opereren om de risico’s beperkt te houden. Dit alles zorgt voor een betrouwbaar team waarop wij, maar ook u kunt rekenen! Verder werken wij met vaste grotere onderaannemers waarvan wij ook te allen tijde op aankunnen.
Geschiedenis In 1987 startte Piet van Stippent, “Aannemersbedrijf De Stip” om hiermee een eigen onderneming te starten. Na jaren ge- en verbouwd te hebben besloot hij om in Oktober 2006 het bedrijf over te dragen aan zijn zoon, Geert-Jan van Stippent.

Geert-Jan heeft de ambitie om het bedrijf te laten groeien en is hiermee ook druk bezig. Sinds mei 2010 is hij dan ook in het bezit van het Aannemersdiploma.